Koti » Toimitusketjun hallinta ja projektit

Toimitusketjun hallinta ja projektit

Halutessasi voit pyytää meitä miettimään yrityksesi toimitusketjun hallintaan liittyvää neuvontaa. Tehostamme yritysten materiaalivirtojen hallintaa järkeistämällä toimintoja ja keskittymällä olennaiseen. Neuvonta on ilmaista, jos se johtaa toimeksiantoon kansainvälisessä lento-, meri-, tai rekkarahdissa

Projektitoimituksissa tutustumme tarkkaan asiakkaan toiveisiin ja materiaalin asettamiin vaatimuksiin. Hoidamme kaikki lento-, meri- ja maantie projektit, oli sitten kyseessä raskaat kollit, ylimittaiset tai tavaramäärältään poikkeavat määrät yrityksen toiminnassa. Projektiin voi liittyä myös projektin hallintaa, pakkaamista, lastaus- ja purkauspalveluja sekä varastointia.

kollaasi_sininen

Jätä tarjouspyyntö

  Täytä lomake ja muista lähettää se. Olemme yhteydessä vuorokauden sisällä. Voit myös soittaa myyntiin + 358 (0)400 539 355 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen sales(at)cwfinland.com

  Nimi (pakollinen)

  Yritys (pakollinen)

  Puhelinumero (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Toimitustapa (voit valita useampia halutessasi)?

  Toimitusketjun hallinta (kerro tarkemmin lisätiedoissa alla)Projekti (kerro tarkemmin lisätiedoissa alla)Lentorahti (toimitusaika 2-5 päivää)Merirahti (3-6 viikkoa)Rekkarahti Eurooppa (noin 1 viikko)Kotimaan rahtiMuu (kerro tarkemmin lisätiedoissa)

  Noutotiedot:

  Tarvitaanko tavaroille noutoa?

  KylläEi kiitos. Toimitamme itse tavarat terminaaliin.

  Nouto-osoite, postinumero, kaupunki, maa

  Toimitustiedot:

  Toimitusosoite, postinumero, kaupunki, maa

  Incoterms, toimitusehto

  Lähetys sisältää

  Paino, kg

  Tilavuus (m3, kuutiometri)

  Kollien määrä

  Lataa pdf liite esim. kauppalasku tai pakkauslista

  Lisätiedot! Kerro tarkemmin millaista palvelua tarvitset. Voit myös ilmoittaa tarkemmat kollitiedot ja toivotun toimitusajankohdan lisätiedoissa.

  Robottivarmistus