Home » Palvelut

Maantierahti

maantierahti2
Voimme tarjota koko Euroopan kattavan verkoston avulla maantierahtia Eurooppaan yhteistyökumppanimme kanssa. Tarjoamme vienti ja tuonti maantierahtia sekä osa- että täyskuormille. Tarjoamme ovelta ovelle tai terminaalista terminaaliin palvelua, tapa mikä sopii parhaiten asiakkaan tarpeisiin. Käytössäsi on nopeat yhteydet minne tai mistä tahansa Euroopassa.
Me voimme hoitaa teille
Normaalit maantierahdit
Erikois- ja projektikuljetukset
Musiikkimaatierahdit
Sairaalamaantierahdit

Jos tarvitset lento – tai merirahtia, niin se onnistuu kauttamme myös. Linkit tarjouspyyntöihin löydät yrityksemme etusivulta tai tuotteen palvelun kuvauksen kohdalta.

Lentorahtilentorahti

Tarjoamme lentorahdissa edullisia hintoja ympäri maailman sekä tuonnissa että viennissä. Löydämme teille sopivan lentorahtiratkaisun, missä hinta ja reititys kohtaavat kuljetustarpeen.
Me voimme hoitaa teille
Tuonnin ja viennin
Erikoisnopeat lentorahdit
Hitaat ja edulliset lentorahdit
Erikoislentorahdit
Musiikkilentorahdit
Sairaalalentorahdit
Lääkelentorahdit

Jos tarvitset meri – tai rekkarahtia, niin se onnistuu kauttamme myös. Linkit tarjouspyyntöihin löydät yrityksemme etusivulta tai tuotteen palvelun kuvauksen kohdalta.

Merirahtimerirahti

Tarjoamme merirahdissa edullisia hintoja ympäri maailman sekä tuonnissa että viennissä. Tarjoamme laadukasta ja luotettavaa merirahtia. Löydämme teille sopivan merirahtiratkaisun, missä hinta ja kuljetuksen nopeus kohtaavat kuljetustarpeen.
Me voimme hoitaa teille
Tuonnin ja viennin
FCL, täydet merikontit
LCL, kappaletavarat
Autokuljetukset
Erikois- ja projektikuljetukset
Erikoisnopeat lentorahdit
Erikoismerirahdit
Musiikkimerirahdit
Sairaalamerirahdit

Jos tarvitset lento – tai rekkarahtia, niin se onnistuu kauttamme myös. Linkit tarjouspyyntöihin löydät yrityksemme etusivulta tai tuotteen palvelun kuvauksen kohdalta.